Фирмени и Рекламни Тениски

Бъди с една крачка пред конкуренцията

Отпечатайте вашите Фирмени или рекламни тениски с нас!

Изпратете ни вашите снимки ,графични файлове или текстове, които бихте искали да бъдат отпечатани и ние ще се свържем с вас, за да обсъдим най-изгодната за вас оферта.Колкото по-вече бройки тениски , толкова по-изгодна цена! Може да изпратите вашите файлове тук – office@freak-bg.com

Рекламните тениски – една разумна инвестиция

 
Вие се интересувате от брандирането и маркетинга на вашия бизнес?  Може би сте отделили доста време и средства  за изграждането на идентичността на вашия бизнес чрез социалните мрежи, уебсайта Ви, отпечатване на флаери ,визитки.  Всичко това е страхотно, но може би има нещо ,което досега не сте изпробвали , нещо което би могло да има много по-голямо влияние върху решението на потенциалния  клиент  да избере услуга или продукт предлаган от вашата фирма – Рекламната  фланелка.

Рекламните тениски  изграждат  и повишават осведомеността  за бизнеса ви – продуктите или услугите които предлага.. Причината за това е , че  когато някой носи фланелка с името на вашата фирма върху нея, той се превръща в  своеобразна ходеща реклама за вашия бизнес. В сравнение с цената на печатна реклама , радио и телевизионна реклама или  билбордoве ,където обикнoвено се плаща месец за месец – цената за отпечатване на рекламни тениски е в пъти по- ниска, а  възвръщаемостта на вашата инвестиция  е по-висoка. В допълнение , животът на рекламната тениска  може да продължи  много по-дълго от другите рекламни носители или канали за промотиране.

Най-честият начин за използване на тениски като част от цялостната стратегия за брандиране е чрез работната униформа на персонала. Освен че предава професионален и надежден имидж  на вашия персонал , рекламните тениски  увеличават  довериeто от страна на клиентите. Спечелването  довериeто на клиента е жизнено важно в борбата с конкуренцията .В допълнение към рекламирането на конкретен бизнес, рекламните тениски могат да се използват и за рекламиране на различни оферти, които бизнесът Ви може да има в даден момент.