Плащане и Доставка

 

 

 

Информация

Начин на плащане
 Заплащането се осъществява чрез наложен платеж, при доставка на посоченият от Вас адрес или по банков път.

 

Забележка: Информацията за заплащане по банков път  ще се появи  при финализиране на вашата поръчка ,при избор на съответната опция.

Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-5 работни дни с помоща на куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ през работно време 09:00 – 18:00 часа .

1.Клиентът се задължава да посочи име , валиден телефон, електорнна поща и адрес за доставка.В случай на предоставяне на некоректна или непълна информация, FREAK си запазва правото да не изпълни направената поръчка.

2.При извършване на доставката е препоръчително пратката да бъде огледана внимателно за дефекти и транспортни повреди.При установяване на горепосочените , Клиентът се задължава незабавно да предяви претенциите си към куриерската фирма и да ни уведоми за възникналия казус.

Цена за доставка
Цените на всички артикули в онлайн платформата на FREAK  са крайни с включено ДДС. Цената на доставката се изчисляват отделно в зависимост от текущата ценовата политика на куриерската фирма.

При поръчка с тегло до 1кг :

  1. От офис на Еконт до вашата врата –  7.20 лв.
  2. Между офисите на Еконт – 5.00 лв.

Забележка: Средното теглото на всяка една тениска с щампа е  0,150кг.

Преглед и тест
За да се уверите, че получавате това, което сте поръчали ,всички пратки се изпращат с опция Преглед и тест.

Freak-bg.com не поставя клиентите си пред свършен факт! Всяка поръчка пристига и с опцията, връщане за сметка на freak-bg.com.

Изпълнение на поръчка и време за доставка
1.В зависимост от големината на поръчката или нейната сложност ,времето за изпълнение и доставка е от  2-5 работни дни. Поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник.

 

2.FREAK не носи отговорност за закъснение на пратки ,в случай че закъснението се дължи на куриерската фирма.В случай на подобно забавяне , претенциите на клиента следва да бъдат отправени към съответната фирма.

 

Най-новите ни щампи

23.00 лв.

ДАМСКА КОЛЕКЦИЯ

Дамска тениска Luna cat

22.00 лв.
22.00 лв.
23.00 лв.
20.00 лв.
20.00 лв.

ДАМСКА КОЛЕКЦИЯ

Дамска тениска 3 girls

18.00 лв.