Няколко тенденции в дизайна на тениски за 2020-2021 година

В днешно време тениските по поръчка се превърнаха в голям хит. Превърнаха се в нещо повече от модно арт произведение. Те предоставиха поле на изява , където можете да добавите персонализиран дизайн, за да изразите своите чувства или емоции и да покажете , че дори нещо толкова просто, като памучна тениска, може да вдъхнови промяна в света. В тази статия ще разгледаме някои актуални тенденции на дизайни на тениски за 2020 г. и началото на 2021 г.

Тениски с точно , ясно и силно послание

дамска тениска с надпис normal is boringПонякога тениската ви просто трябва да каже това, което трябва да каже, смело и ясно. Във времена, в които  трябва да  спазваме  дистанция и да ограничаваме събиранията и разпалените разговори на обществени места, възможността да отстояваме нещо, без да кажем и дума, води  до логичното  увеличаване при избора на тениски с подобен дизайн .

дамска тениска с надписи

 

Тениски с аниме и манга мотиви

Аниме сериалите се радват на голям интерес  и имат армия от фенове . Анимето  е един жанр, който е завладял въображението на милиони по целия свят. Има толкова много аниме сериали и филми, които хората обичат да гледат отново и отново.  За разлика от популярното вярване анимето е нещо повече от обикновена анимация . Това са анимирани игрални филми с най-разнообразни сюжети , вариращи от романтика до екшън ,от научна фантастика до хорър  и много други. С други думи, анимето има силата да ви пренесе в съвсем различен свят.

Дизайнът на тениски е претърпял многобройни промени през годините и аниме героите са една от най-предпочитаните теми настоящия моден сезон.

 

дамска тениска с аниме щампаДамска тениска Luna cat black white

 

Тениски с карти Таро дизайн

дамска тениска с щампа таро 1Един от  предпочитаните дизайни тази година е използването на изображения  на карти Таро върху тениски по собствен дизайн. Със своите уникални образи, символика и естетика, картите Таро предлагат широка гама от елементи, от които да черпите вдъхновение.

Дамска тениска таро

 

Дигитални илюстрации

Няма съмнение ,че инструментите на дигиталното изкуство  стават предпочитани  от творците . Бързото развитие на цифровите технологии, дава възможност на все повече хора да се докоснат до таланта си. Много от тях искат да дадат живот на творбите си и извън дигиталния свят.  Тенденцията да направиш тениска със своя дигитална арт творба , става все по-популярна.

тениска с арт печаттениска с арт щампа