Кои тениски бяха актуални за отиващата си 2019 година

В тази статия ще разгледаме, кои тениски и щампи бяха най-актуални за отминаващата година ,както в България, такка и в световен мащаб.

Актуални дамски тениски:

1.Тениски с фешън принт .От началото на миналата година и до сега , дамски тениски с фешън арт принт заемат водещо място в модната тенденция при тениските.

2. Тениски с щампи на цветя и флорални мотиви. Като символ на красота , свежест и нов старт в живота ,цветята и тази година са предпочитан мотив дори при големите модни брандове.

дамска-тениска-flower-heart 3
3. Тениски с повтарящи се надписи. Повторението на дадено съобщени е сигурен начин да бъдете забелязани и запомнени.дамска тенискка с повтарящи се надписи
4. Дамски тениски с шевици. Красиви , символични и пълни с живот , тениските с шевици и етно мотиви, бележат възходяща тенденция на .

дамска тенискашевици пазва 2
5. Тениски с ретро надписи. Дизайнери от цял свят се връщат с носталгия десeтилетия назад до 60-те и 70-те години на миналия век , за да ни припомнят прекрасните шрифтове и психеделични цветове.

Дамска с повтарящи се надписи

Актуални мъжки тениски:

1. Мъжки тениски с комикс герои. Без съмнение блокбъстърите на “MARVEL COMICS” допринасят за големия интерес към тениски със супер герои от „MARVEL“ вселената.

Актуална мъжка тениска marvel
2. Мъжки тениски с ретро щампи. Ретрото е на мода и при мъжете, затова и тениските с ретро щампи на коли ,черепи или мото клубове са доста актуални.

мъжки тениски retro game
3. Мъжки тениски с шевици и етно мотиви. Красивият дизайн и патриотичният дух са водещи мотиви при избор на тениска с шевица при мъжете.Актуална мъжка тениска с печат шевица
4. Тениски със забавни надписи . Мъжете обичат да демонстрират чувството си за хумор , за това и персоналните тениски със забавни послания са доста актуални сред тях.Актуална мъжка тениска check vision black