Защита на лични данни

Онлайн платформата freak-bg.com е собственост на търговско дружество “Булбърт Принт” ЕООД, ЕИК: 205074227, гр. Пловдив.

– Комуникацията между потребителите(клиентите) и онлайн платформата freak-bg.com e защитена чрез SSL сертификат.

– При осъществяване на поръчка или регистрация потребителите(клиентите) предоставят своите лични данни ,като две имена , email, телефон , адрес – напълно доброволно.

– Преди финализиране на поръчка в онлайн платформата frek-bg.com, на клиента се предоставя избор да се съгласи и приеме общите условия за ползване на онлайн платформата .

freak-bg.com – към настоящия момент не предоставя опция за регистрация на потребителите(клиентите), но запазва правото си да промени това във всеки един момент.

freak-bg.com – гарантира на  своите потребители(клиенти) конфиденциалността на предоставените от тях лични данни.

freak-bg.com – се задължава да не предоставя лични данни( Имена , email, телефон , адрес ) на трети странни , освен в случаите на законова разпоредба или на куриерски фирми с цел изпълнение на поръчка.

freak-bg.com – гарантира, че предоставените лични данни на потребителите като : Имена, email , телефон, адрес – няма да бъдат използвани за маркетингови проучвания или изпращане на  реклами , оферти или промоции , освен в случаите на  изричното съгласие от страна на потребителя.

Предоставените лични данни се пазят в базата данни на онлайн платформата freak-bg.com за срок от една календарна година в случай на повторно изпълнение на поръчка, случай на връщане и замяна , счетоводна справка и статистически анализ, необходим на търговското дружество “Булбърт Принт” ЕООД. В случай ,че не желаете тази информация да се пази в рамките на горепосоченият срок – може да заявите изтриване на лични данни на office@freak-bg.com, след което вашите данни ще бъдат изтрити от системата на freak-bg.com в рамките на два работни дни.

freak-bg.com – използва БИСКВИТКИ(COOKIES) за техническото осъществяване и нормално протичане на потребителската (клиентска) сесия.

freak-bg.com – използва електронни инструменти за статистически анализ, като Google Analitics. Тези инструменти не боравят с информацията и личните данни предоставени от потребителите на freak-bg.com.