Информация

Отказ от поръчка
1. В случай че размислите и желаете да промените или да откажете вашата поръчка ,моля обадете се на нашият телефон:  или ни пишете на office@freak-bg.com ,не по-късно от един работен ден.
 
2. Всеки клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

– доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента.

– при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

– цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.

Връщане на закупена стока
1.Всеки клиент има право да се откажете от настоящия договор за покупко-продажба и да върнете закупена стока,  в срок до 14 календарни дни, считано от датата на получаване на съответната стока.

 

1.1 Транспортните разходи за връщане на закупена стока са за сметка на Клиента ,освен в случаите когато:

– получената стока не съответсва на тази направена в поръчката или някаква друга грешка направна от наша страна.

2. Условия за връщане на закупена стока

– Връщането на стоката се осъществява след попълване на електронен формуляр за връщане на стока в 14 дневен срок считан от датата на получаване на поръчката ,в който се попълва следната информация : Вашето име, информация за контакти,лична банкова сметка на която да бъде въстановена съответната сума, дата и номер на направената поръчка, SKU номер на поръчания продукт.

– стоката е в добър търговски вид , оригинална опаковка и етикети ,  без следи от употреба и  с предружаващите я документи.

– връщането на стока за сметка на FREAK става задължително с куриерска ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

3. Въстановяване на суми,платени с наложен платеж или по банков път

– Връщането на суми направени с наложен платеж се осъществяват по банков път или с пощенски запис след попълване на електронен формуляр за връщане на стока.

4. Срок за въстановяване на суми направени с наложен платеж или по банков път

– Съгласно разпоредбите на ЗЗП, FREAK възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.

– FREAK не носи отговорност при попълнени неверни данни по време на регистрация, както и във електронniq формуляр за връщане на стока , от които може да произтече забавяне на срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.

Претенции за връщане на закупена стока след изтичане законовия 14 дневен срок се считат за неоснователни и FREAK си запазва законовото право да не уважи съответните.

Замяна на стока

Не могат да бъдат върнати или заменени артикули от индивидуални поръчки. Към индивидуални поръчки спадат всички артикули по подадени от клиента индивидуални дизайни.

Продукти, които не могат да бъдат върнати или заменени: Стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания за размер/материал/подредба.

1. Продукти или артикули, които подлежат на връщане или замяна са тези , които са поръчани от онлайн-шоп секцията на платформата FREAK-BG.COM.

2. Условия за замяна на закупена стока

– Замяна на стоката се осъществява след попълване на електронен формуляр за замяна на стока в 14 дневен срок считан от датата на получаване на поръчката, в който се попълва следната информация : Вашето име, информация за контакти, дата и номер на направената поръчка, SKU номер на поръчания продукт, желан размер на поръчания артикул.

– стоката е в добър търговски вид , оригинална опаковка и етикети , без следи от употреба и с предружаващите я документи.

Транспортните разходи за замяна на закупена стока са за сметка на Клиента